Ads

Laurelin Paige: Hudson

A Libri kiadó Insomnia könyvei között megjelent Laurelin Paige - Fixed sorozatának legújabb kötete, amelyben Hudson meséli el Alaynával közös történetüket.
Kíváncsi vagy a történetre Hudson szemszögéből, azokra a jelenetekre, amik mögé nem láthattál be Alayna részéről? Itt az alkalom, hogy megismerd!
Tarts velünk és ha játszol, tiéd lehet a könyv egyik példánya.

Laurelin Paige


Hudson


Kiadó: Libri - Insomnia
Műfaj: erotikus
Megjelenés ideje: 2016.
Fordította: Horváth M. zsanett
Oldalszám: 536
Megtetszett? Megrendelheted itt!
Pont: 4/5
Bolondíts magadba egy lányt, taszítsd el magadtól, és nézd, amint darabokra hullik ez Hudson Pierce megunhatatlan játéka. A fiatal és sármos férfi vagyonának és hatalmának köszönhetően semmiben sem szenvedett hiányt. Szerelemben azonban soha nem volt része. Hideg és számító lett, hiába próbálta átélni sok nő mellett az igaz érzelmet.
Ekkor lépett be az életébe egy lány, aki szexi, okos, kicsit bolond, de még nincs megtörve, akinek édes az íze, és reményt ad, hogy talán Hudson is kigyógyulhat az őt sújtó átokból. Ő Alayna Withers.
Hudson és Alayna szenvedélyes történetét ezúttal a férfi szemszögéből ismerhetjük meg. Fény derül titokzatos múltjára, kapcsolatára a számító Celiával, és arra is, miben hasonlít a lányra, akivel pokolra kell jutnia, hogy megszabaduljon a démonaitól.

A Fixed sorozat eddigi első három részét szerettem, néhol kiakadtam a főhősnőre, viszont eléggé érdekesnek találtam ahhoz a sztorit, hogy még mindig folytassam. Igazi pszichológiai élményvasútnak találtam a könyvet. Természetesen lehet az összes erotikus könyvet egy kalap alá venni, viszont nagyon sokban ott rejlik a pszichológia rejtett bugyra. Ennek a könyvnek valóságban megtörténnie nagyjából nulla az esélye, viszont a főhősökre mégis azt mondom, teljesen összeillenek, ha mégis megtörténne, biztosan el tudnám őket egymás mellett képzelni.

Alaynáról tudtuk, hogy távoltartási végzést rendeltek el ellene, mivel megrögzötten követte exeit. Mindez a bizalom hiányából fakadt, aminek kusza fonalát már senki nem akarta kigombolyítani, inkább hagyták a lányt abban a hitben, hogy beteg és pszichológiai eset. Alaynának mindössze az jött át, távol kell tartania magát a férfiaktól, nem létesíthet velük bensőséges kapcsolatot, mert a végén kikészíti őket.

Hudsonban ugyanígy megvan a bizalom hiánya, valamint az érzelem egy alapvető foka talán hiányzik belőle. Nem rossz ember, csupán tény, vannak akik kevésbé empatikusak és nem értik meg az érzelmek viszonyát és valóját. Hudsonnál a sorozat folyamán sejthető, hiányzik az érzelmek szín kavalkádja, ő leredukálta jókra és rosszakra, meg olyanra, hogy talán együtt kéne éreznem.

Megjelenik életében Celia, aki pont úgy, ahogyan Hudson, szintén érzéketlen, kihasználva csáberejét mindenkit játékának tekint és az egész világ Celia játszóterévé válik, aminek részese Hudson. Sokáig együtt játszanak, érzik uralmukat mások érzelmei felett, ami ellen amazok tehetetlenek, ők pedig törik össze a szíveket, akár óvodás az teás kancsót.

Ebbe a gépezetbe a porszemnyi hiba Alaynával kerül, Hudsont beszippantja a lány. Pont azzal a hibájával, amivel másokat taszít, hiszen Hudson érdeklődését sem kelletette volna fel, ha ugyanúgy elhajítható lenne, mint a többi nő. Fentiek miatt mondom, ők ketten összeillenek, mint sajt a lyukkal.

Mi ebben a könyvben a különlegesség? – Hudsonról tudtunk valamit Alayna szemszögéből, de nem a teljes igazságot, s erre a tényre maga a könyv is rámutat. betekintést kapunk Hudson előéletébe, miként játszottak Celiával és ha néhol nem is izgalmasak ezek a részek, jobban megértjük Hudsonban rejlő sebeket. Könyv végére érve azt mondtam, megismerkednék vele, mert érdekes fazonnak tűnik.

Az egész könyv egyben dolgozza fel az első három kötetet, olvasó nem érezheti elnyújtottnak, soknak és igazából választ kapunk a kimaradt részekre, ahol Alayna nem tudta mi történik a férfival, valamint a valódi belső vívódására. Sokkal mélyebben belelátunk miként fordul barátsága az élet játékává és gyűlöl meg olyat, akit addig kedvelt, s legközelebb állt a szeretni szóhoz.

Összességében tetszett a könyv, nem volt elnyújtva, gyorsan ledaráltuk a három rész jelentősebb részét. Aki pedig nem elégedett meg a Fixed 3. részének lezárásával, ne aggódjon, mindent megkap ebben a részben. 

A sorozat előző köteteiről:

Bónusz jelenet

2. Szerelmes üzenet

Alayna,

Valentin nap alkalmából úgy döntöttem, szeretném bővíteni a romantikus könyvgyűjteményedet a valaha írt legjobb romantikus könyvekkel. Nézegettem a különböző online listákat, ahol megírták, vagy éppen vitáztak melyik könyv jobb, közben rátaláltam a legújabban felkapott erotikus könyvre, a Szürke ötven árnyalatára. Nem tehetek róla, kíváncsi voltam. Amikor megérkezett a könyv rögtön kiolvastam, valójában átfutottam. Be kell vallanom lenyűgöző tanulmány. Komolyan azt hiszik a nők, hogy Christian Grey valósítja meg a tipikus vállalati vezetőt? Esetleg komolyan szexi, ha valaki, aki hányt a te fogkefédet használja? Na és a szex fájdalommal egyesítve – komolyan ezt várják el szeretőiktől a nők?

Habár nem lehetek túl kemény ezzel a történettel. A többi megrendelt klasszikus könyv hőséhez hasonlítva - olyan klasszikusok, amik az időt kiállták, egyenlő mértékű. Senki nem állíthatja, hogy Jane Eyere Mr. Rochestere nem önző, egoista fickó vagy Heathcliff nem az alávaló gazember szó megtestesítője. Mennyi fájdalmat éltek át a szeretett emberüktől? Mennyi szívfájdalmat?
Végső soron általános elem, hogy ezek a férfiak a szerencsétlen és szánalmas lényből szerethető hősökké válnak. Szerencsétlen emberek, mert azok, mindegyik megkapta a szerelmet. Szerelmet, amit nem lehet minősíteni, vagy mérni. Szerelmet, ami túláradó. Szerelmet, aminek megvan a formáló ereje. A szerelmet, ami véget nem érő.

Eszembe jutott kettőnk kapcsolata.

Mennyi fájdalmat okoztam neked a múltban? Mennyire törtem össze a szívedet? Mennyire hitvány, önző és nyomorúságos férfi vagyok én? Nem tagadhatom, hogy nem vagyok jobb a byroni hősöktől, azonban, mint ők én nekem is van szerelmem. Olyan szerelem, ami túláradó és megváltoztató erejű és sosem ér véget. Szeretlek Heatcliff szenvedélyével, Rochester elszántságával és Christian Grey odaadásával.
A szeretet amit tőled kapok elsötétíti mindazt, amit Anna, Jane vagy Cathy tudott valaha érezni.

Könyveket rendeltem neked, feltettem a polcra őket, mind a tiéd, hogy boldoggá tegyenek. Abbahagytam a legjobb keresését, mert meggyőződésem a legnagyobb szerelem a miénk.

Örökké,

H


Nyereményjáték:

Eddig Alayna szemszögéből ismertük a történetet, de most Hudson oldaláról is megismerhetjük a sztorit és a férfi motivációit, érzéseit, amikről eddig nem tudhattunk.
A mostani játékban sorozattal kapcsolatos kérdéseket teszünk fel, minden állomáson másikat.
Kövessétek a turnét és a helyesen válaszolók között kisorsolunk 3 példányt a könyvből.
Figyelem! A sorsolásban azok vesznek részt, akik minden kérdésre helyesen válaszoltak, valamint felhívjuk a figyelmeteket, hogy a válasz elküldése után már nem áll módunkban manuálisan javítani rajta. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.

Mai feladat: Sorolj fel három szereplőt. (Elég a keresztneveket beírni.)



Állomáslista

10.29 CBooks
SHARE

Rólam

Sziasztok! Toffy vagyok, ennek a blognak az írója. Bátran kérdezhettek és amint tudok válaszolok. A blog mellett számtalan hobbim van és természetesen egy munkahelyem is van, mai über szuper hipertitkos. Na jó azért annyira nem. :D

  • Pinterest
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése