Ads

Wendy Higgins: Angyali kísértés

A Maxim kiadó jóvoltából hazánkban is megjelent Wendy Higgins Angyali kísértés című regénye. Ennek örömére a Blogturné Klub öt bloggere csatlakozott Kaidan Rowe-hoz, hogy egy exkluzív újramesélés által újraélje az Angyali gonosz trilógia eseményeit, és bepillantson a csábítás mesterének életébe.
Vigyázat: perzselő turné lesz! - Lascivious banda.

Wendy Higgins


Angyali kísértés


(Angyali gonosz 4.)
Kiadó: Maxim kiadó
Műfaj: YA
Megjelenés ideje: 2016.
Fordította: Béresi Csilla
Oldalszám: 440
Megtetszett? Megrendelheted itt!
Pont: 5/5
Az ellenállhatatlan rosszfiú, Kaiden Rowe sohasem akart pénzt, népszerűséget, zenei tehetséget vagy csinos csajokat. Ám óriásként, azaz a démonhercegek gyermekeként mégis mindez az ölébe pottyant. Ő a bujaság hercegének fia, sokat tanult az apjától, és így a szenvedély és a csábítás mesterévé, az érzékek irányítójává vált. Kaidan nagyon jó volt abban, amit csinált. Egészen addig, amíg nem találkozott az okos, bátor és elképzelhetetlenül jóságos Anna Whitt-tel…
Kaidan mindent megtesz, hogy a lány átadja magát a bűnös élvezetekkel teli életnek. De Anna látszólag teljesen immunis a fiú csáberejére. Egy bukott és egy őrzőangyal lányaként többre ösztönzi Kaidant, mint amennyit valaha is megérdemelne. Ám a szívnek nem lehet parancsolni. Kapcsolatuk épp annyira kínzó, mint amennyire szenvedélyes, mivel egy óriásnak tilos szerelembe esnie. Bár Kai minden erejével próbálja elkerülni, egyszerűen nem bír távol maradni Annától, és Anna sem tőle.
Annának kiválasztottként el kell tüntetnie a démonokat a föld színéről. De azt is elhatározza, hogy minden óriást megment a sötét élettől. Ezért egyesíti erőit Kaidanével, hogy legyőzzék a zsarnok herceget. Kaidenre az eddig legkeményebb harc vár, a szív csatája.

Egyik legnagyobb kedvencem a Sweet trilógia, mikor megjelent Amerikában rögtön elolvastam és minden részére vártam, mikor jön ki. Kaidan rosszfiús jellemével, Anna ártatlan természetével jól működő ellenpárost alkottak. Bejelntés után rögtön tudtam, nekem el kell, bocsánat, nagybetűvel KELL olvasnom az Angyali kísértést. Kaidan egy isten, nem hagyhatom ki.

Bevallom féltem elsőre a váltott szemszögtől, mert nem minden esetben szeretem, habár hozzáteszem, láttam olyat, hogy jobban tetszett a másik szemszög, mint a főhősnőé. Félelmeimmel együtt nagyon kellemeset csalódtam ebben a kötetben. Három történet egy könyvben lett megírva Kaidan szemszögéből, nincs elhúzva, nincsenek benne felesleges kitöltő elemek, csak a tényekre fókuszál. Tömörsége miatt viszont képes ez a könyv tökéletes kiegészítőként szoldálni.

Mindig érdekelt vajon mi játszódhat le Kaidan fejében? Mi nők hajlamosabbak vagyunk romantikus képekbe csomagolni dolgokat, amiket nem kéne. Anna esetében ugyanígy voltam, sokkal többet lát romantikus gesztusnak, kedvességnek, míg Kaidan férfi fejjel, aki nem mellesleg a paráznaság megtestesítője, egyáltalán nem ezt látja benne. Mi Annától ismertük a sztorit, de vajon honnan érzet bármit iránta Kaidan? Végig játékszer volt és később szerette meg?

Első részben számomra egyértelműnek tűnt, hogy Kaidan nem romantikus típus, sokat húzza Annát, valódi érzelmeit nem mutatja meg. Rögtön az Angyali kísértés elején kiderül Kaidan szép fényes játéknak látta Annát, beigazolódott sejtésem, első kötetben nem igazán érezte az abszolút megrengethetetlen szerelmet és pont ezek az apróságot, amiktől az egész komplett trilógia egész lesz. Csupán egy dolgot emeltem ki, ám sorolhatnám még őket.

Férfi megközelítés mellett, aminek örülök, hiszen előbb írtam, kissé máshogyan jár az agyunk, kapunk kiegészítő részeket Kaidannal, ezek érthetőbbé teszik karakterét, sőt akik eddig nem imádták, nagyobb eséllyel fogják szeretni. A plusz részektől kerekké válik az egész történet, nincsenek nagy átfedések, inkább Kaidan részeire fókuszált az írónő, amikor nincs Annával, vagy éppen még nem úgy gondolkozott, mint a lány.

Ismét kiemelem férfi megközelítés, lényegesen több a szex, nő, kaja, pia, drog és más egyéb dolgok. Mondhatnánk sztereotípia stb stb, igazából Kaidan esetében részben érthető, más szempontból valljuk be, közel áll a valósághoz. – Semelyik tini főhőstől nem várnám el a full szűz kisfiú szerepet, miközben Traubi szódát szopogat, hát még a Bujaság hercegének fiától, aki rocksztár.

Kaidan életét nem az érzelmek irányították, hahaha, igazából nem ismeri őket, erre megjelenik egy lány, aki értelmes, nem mászik rá és megkedveli. Totál letaglózza és nem tud mit kezdeni a szituációval. Na, ezek azok a pillanatok, amiket a plusz Kaidan szemszögéből megírt könyv tökéletesen visszaad. Plusz jelenetek, amik Annával külön töltött időszakukban történtek, szintén erre a felismerésére erősítenek rá. Egyszóval, pontosan azt adja ez a könyv, amit elvárnék egy kiegészítő kötettől.

Összességében – Tökéletesen kiegészíti Kaidan szemszöge az egész trilógiát, belátást kapunk Kaidan természetébe és sok apró kép áll össze bennünk, amitől megértjük a karakterek indíttatását.
Kaidan egy isten vagy! – Bár ezt eddig is tudtuk.


Aki imádta a sorozatot, készüljön fel, férfi és Kaidan szemszög, kapunk hideget-meleget a világából. Másfelől: ROHADT JÓ! Ha vagy annyira elvetemülten Kaidan rajongó és Sweet sorozat rajongó, mint én, akkor tuti imádni fogod te is!

Playlist

Minden fejezetnél olvashattok egy idézetet, ezek különböző dalokból származnak. Wendy Higgins honlapján pedig megtalálható a komplett Kaidan Playlist. :) 









Egy kis ízelítő:





Nyereményjáték:


Készen álltok egy kis koncertezésre? A belépőt mi álljuk! Hisz mostani játékunk során mi másé is lehetne a főszerep, mint a zenéé?
Az Angyali kísértés fejezetei előtt egy-egy dalszöveg részlet olvasható - Kaidan pedig ezekből válogatott össze nektek ötöt.
Nincs más dolgotok, mint meghallgatni az állomásokon található felvételeket, majd kitalálni az előadót, valamint a szám címét. Ha mind az öttel megvagytok, esélyetek nyílik megnyerni a három Angyali kísértés könyv egyikét.
Figyelem! A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.






Állomások
11/17 Insane Life
11/21 CBooks
11/23 Dreamworld - technikai okokból elmaradt
SHARE

Rólam

Sziasztok! Toffy vagyok, ennek a blognak az írója. Bátran kérdezhettek és amint tudok válaszolok. A blog mellett számtalan hobbim van és természetesen egy munkahelyem is van, mai über szuper hipertitkos. Na jó azért annyira nem. :D

  • Pinterest
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése